Queue

5 04 2011

Langzaam sla ik de bladzijde in mn boek om. In de verte gerammel van duikflessen die de divemasters in en uit de boot laden. Heerlijk dat we dat niet zelf hoeven te doen. Mn bovenbenen intussen zo roodwit gekleurd als de indonesische vlag. Ik reik naar mn glas water en rol hierdoor bijna uit de hangmat. Duiken-eten-slapen-duiken-lezen-slapen-eten-slapen-duiken.. ik weet dat er meer moet zijn in t leven maar deze week even niet.

Die namiddag rol ik in t water met twee duitse dames en divemaster Steven, de laatste intussen gewend aan mijn unruly manier van duiken. Hij kijkt de germaansen dan ook niet begrijpend aan als die hem vragen wat ‘the queue’ is. De queue? Ja, in welke volgorde we ons achter elkaar door t water gaan begeven. Ik verslik me in mn verse stuk ananas, wtf? Gelukkig begrijpt S t helemaal: ohh let maar niet op Marjos, die redt zich wel. Alsof ik braaf in hun rij zou blijven onderwater, telkens fijn in hun vinnen of maaiende armpjes zwemmend. Not. ‘ja maar ordnung..’.
Eenmaal onder is t de divemaster zn schone taak zich om t drijf-cq zinkvermogen van hen te bekommeren. Btdt. Ik geniet van een heerlijk chillaxte walldive met meer variatie in soort en koraal dan waar ook ter wereld.. Life is Good.

Location:Jalan Pandu – Wori,Wori,Indonesia

Advertisement

Actions

Information

One response

6 04 2011
Marise

Ben zo jaloers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: